> Biuro > Puck

Wdzierżawię zakład produkcji mięsa kebab przetwórstwo rybne surówki w Puck, Pomorskie sprżedam

Wdzierżawię zakład produkcji mięsa kebab przetwórstwo rybne surówki
Wdzierżawię zakład produkcji mięsa kebab przetwórstwo rybne surówki
Wdzierżawię zakład produkcji mięsa kebab przetwórstwo rybne surówki
Opis ogłoszenia:

Wydzierżawie zakładu produkcji mięsa kebab na okres min. 5 lat. Zakład położony jest w Pucku tuż przy drodze wojewódzkiej nr 216 Reda – Hel (ul. Helska). Pow. obiektu –215 m2. Zakład jest zatwierdzony przez Powiatowego Lekarza Weterynarii oraz posiada Weterynaryjny Numer Indentyfikacyjny, i tym samym dopuszczony jest do produkcji mięsa kebab na rynek UE.
Atutem zakładu jest prawie zerowa liczba zakładów konkurencyjnych w tym regionie oraz, patrząc z lokalnego punktu widzenia, jego nadmorska lokalizacja. Liczba stałych obiorców, tych detal. jak i hurt., skupionych w obrębie Trójmiasta, ciągle rośnie, a ich ekspansja stopniowo wychodzi poza granice trójmiejskiego ośrodka. Ponadto, szczególnie w sezonie letnim, logistycznie dogodna lokalizacja ma przeogromne znaczenie w zaopatrywaniu ciągle wzrastającej liczbie punktów kebab, restauracji, snack-barów w kurortach turys. leżących wzdłuż pasa nadmorskiego (Hel-Ustka). Zakład może zostać adaptowany pod inną produkcję np. surówek ryb sałatek
Cena brutto/m-c.
Nowy budynek w bardzo dobrej lokalizacji, zbudowany z przeznaczeniem na zakład przetwórstwa mięsnego. W budynku małe pomieszczenie biurowe, umeblowane. Pełna instalacja elektryczna, wentylacyjna, sanitarna. Przy długoterminowym wynajmie możliwość dostosowania budynku do specjalistycznych potrzeb produkcyjnych. Atrakcyjna okolica ze względu na dobry dojazd.

Detale ogłoszenia: Wdzierżawię zakład produkcji mięsa kebab przetwórstwo rybne surówki
Cena:7,380zł
Rodzaj: Sprżedam - prywatne
WojewództwoPomorskie
Miasto:Puck
Kod pocztowy:84-100
Kategoria:Biuro
 To ogłoszenie jest starsze niż 2 miesiące.
Kontakt:Wyślij e-mail do właściciela
 Edytuj
 Zgłoś
Podziel się:
Link: